Ervaringen

Hieronder vind je referenties en ervaringen van gezinnen waar ik als kraamverzorgende zorg heb mogen leveren. Ben ik ook bij jou/jullie geweest en willen jullie graag een reactie achter laten? Leuk, ik hoor graag hoe jullie de kraamweek hebben ervaren! Onderaan deze pagina kun je reageren (eventueel met een foto). Veel leesplezier en bedankt voor de leuke berichten!

De laatste opmerking en 41 andere opmerking(en) moeten worden goedgekeurd.
2 antwoorden
 1. Mariella van Vugt zegt:

  Ruim 12 jaar geleden kwam Martine na de geboorte van mijn oudste zoon Bas ons ondersteunen. Wat heb ik veel aan haar gehad! Bas was na de geboorte nog niet ‘geland en dankzij Martine hebben we toch de borstvoeding op gang weten te krijgen. Toen ik 3 jaar later weer zwanger was, ditmaal van een dochter, wist ik het zeker : Martine wilde ik voor de kraamzorg! En wat is het dan fijn om een bekend gezicht in huis te hebben in de eerste week na de bevalling.

  Ik raad Martine dan ook zeker aan!

  Beantwoorden
 2. Eva zegt:

  Martine is bij ons geweest terwijl ik thuis was en mijn kind in het zh moest blijven ivm vroeg geboorte. Wat een hectische periode was dat! Gelukkig bracht Martine rust en structuur. En ook zeker een helpende hand in wat ze eigenlijk niet hoefde te doen. Zó fijn als iemand zo met je meedenkt!
  Bedankt!!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Wil jij ook jouw ervaring met Kraamzorg Martine delen?
Leuk! Beschrijf hier hoe het jullie is bevallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 64 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Copyright Kraamzorg Martine - Ontwikkeld door RUYSINK.